AKTUÁLNĚ: OMLOUVÁME SE, Z DŮVODU BOJE PROTI KORONAVIRU MOMENTÁLNĚ NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR

Knihy jsou naše hobby...

Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty

Carsten Bothe

SDÍLET
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

249 199 
181  (bez DPH)

Skladem > 5 ks

brož., 88 str., 167 × 235 mm

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

ISBN978-80-7541-239-3
Datum vydání3. 5. 2021
Hmotnost0.26 kg
Carsten Bothe