AKTUÁLNĚ: OMLOUVÁME SE, Z DŮVODU BOJE PROTI KORONAVIRU MOMENTÁLNĚ NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR

Knihy jsou naše hobby...

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Cosima Bellersen Quirini

SDÍLET
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

299 239 
217  (bez DPH)

Skladem > 5 ks

brož., 144 str., 167 × 235 mm

Právě vyšlo

Vyrobit sýr dokáže každý!

Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.

Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.

ISBN978-80-7541-265-2
Datum vydání29. 1. 2021
Hmotnost0.53 kg
Cosima Bellersen Quirini