AKTUÁLNĚ: OMLOUVÁME SE, Z DŮVODU BOJE PROTI KORONAVIRU MOMENTÁLNĚ NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR

Knihy jsou naše hobby...

Nakladatelství Jan Vašut

Literatura pro a turistiku

Kniha týdne
Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni! Zjistíte, že zvěřinové recepty nejsou jen ty klasické, ale mohou být i moderní a kreativní. Vyzkoušejte třeba burger z divočáka, srnčí chilli con carne nebo lahodnou vánoční husu na divoko. V naší kuchařce najdete polévky, menší jídla, rychlé večeře i klasické nedělní hostiny. Alena Steinbach je zkušená myslivkyně a vášnivá kuchařka, která si cení udržitelného přístupu k přírodě a zdravého životního stylu, jehož neodmyslitelnou součástí je konzumace zdravých surovin včetně masa. A maso ze zvěře žijící…
599 479 
169 135 
Ponča a peleríny jsou v módním kurzu – a má to svůj důvod! Žádný jiný kus oděvu není tak mnohostranně využitelný a nedá se…
169 135 
Jde to i bez kašiček Když se kojenec začíná učit přijímat pevnou stravu, jsou nejdůležitější uvolnění, trpěliví a informovaní rodiče, kteří z jídla nedělají…

20% sleva

u internetových objednávek

Slevy

pro obchodní partnery a velkoodběratele

Doručení zdarma

u objednávek nad 1000 Kč

Široká nabídka turistických průvodců

MERIAN

Naši autoři
Václav Větvička

Václav Větvička

Biolog a publicista Václav Větvička se narodil r. 1938 v Praze, absolvoval Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v oboru geobotanika. Od studijních let se ale zabýval především dendrologií.

... více
MUDr. Ladislav Hanousek

MUDr. Ladislav Hanousek

MUDr. Ladislav Hanousek je zkušený pediatr s mnohaletou praxí z dětské ambulance i práce v nemocnici. Vystudoval medicínu a po promoci v roce 1976 nastoupil jako sekundární lékař na dětskou

... více