AKTUÁLNĚ: OMLOUVÁME SE, Z DŮVODU BOJE PROTI KORONAVIRU MOMENTÁLNĚ NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR

Knihy jsou naše hobby...

Ryby na talíři

Matthias F. Mangold

SDÍLET

199 159 

Skladem > 5 ks

brož., 64 str., 165 × 200 mm

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska.

Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy, a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.

ISBN978-80-7541-345-1
Datum vydání31. 10. 2023
Hmotnost0,17 kg
Matthias F. Mangold